Døgnvagt: 86 22 08 00

Om jydsk Kloak Service

Facebook

Kontakt os i dag

Tørsugning i industrien (siloer & lastrum)

Når vi, med vores kraftige mammutsuger, fjerner sod, støv, aske og slagger, bliver området hurtigt og effektivt gjort helt rent.

Takket være vores fleksible og kompakte slanger kan vi komme ind de fleste steder. Dette udstyr er velegnet til rensning af kedler, ovne, skorstene, tanke, lastrum, siloer, ventilationskanaler samt nedfaldsskakter.

Artikel om rengøring af kedler hos AAK

Løsblad om industri rensning

 

Står du og mangler en stærk tørsuger?

Hvis du søger efter en stærk tørsuger, så kan du trygt kontakte os. Vores ekspertise, store erfaring, samt viljen og evnerne til at yde det ekstraordinære, har gjort os til store eksperter inden for feltet.
Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, der vælger at anvende vores services igen og igen. Netop derfor er vi villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser, som vi gør.

Med viljen og evnerne til at udføre arbejde, der altid lever op til vores kunders forventninger og ønsker, står vi også klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt os og hør mere om tørsuger

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere, også inden en eventuel aftale er på plads. Vi fokuserer på Aarhus og Randers og varetager opgaver i hele Østjylland til kundernes glæde og tilfredshed.

Vi ser frem til at høre fra dig og yde et stykke godt arbejde.Jydsk Kloak Service A/S - Møgelbakken 8 - 8520 Lystrup - Cvr: 40 70 87 15 - T: 8622 0800 - E: info@jydskkloakservice.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top