Døgnvagt: 86 22 08 00

Om jydsk Kloak Service

Facebook

Kontakt os i dag

TV-inspektion

Mange skjulte rørinstallationer er en vigtig del af enhver husstand. Undersøgelse af dine rørledninger til afsløring og lokalisering af utætheder, brud og forstoppelser gøres mest effektivt med en TV-inspektion.

Kameraet føres direkte ned i kloakledninger og andre ellers utilgængelige installationer, hvilket kan ses på TV-vognens monitor.

 

Få tjekket kloakken regelmæssigt

Med mange års erfaring og viljen til at investere i moderne teknologi, betragter vi os som store eksperter inden for TV-inspektion. Vi tilbyder altid professionelt kloakarbejde til fordelagtige priser, og det er fordi, vi bygger vores succes op omkring tilfredse kunder. Vi leverer nemlig altid kloakarbejde, som matcher vores kunders forventninger og ønsker - ned til mindste detalje.

Den lille detalje kan nemlig skabe fejl og mangler, og fejl og mangler kan udvikle sig til reelle skader. De er nemlig langt dyrere at udbedre, end hvis de bliver taget i opløbet. Derfor tilbyder vi også en særlig fordelagtig kloakservice, hvor vi med jævne mellemrum kommer og tjekker, om alt fungerer, som det skal.

 

Kontakt os og hør mere om vores kloakservice

Hvad enten du har brug for akut TV-inspektion eller ønsker at anvende vores kloakservice, er vi de rette at kontakte. Vores ekspertise samt viljen til at yde det ekstra, der skal til for at skabe resultater, der altid er udført korrekt. Med mange tilfredse kunder i Randers, Aarhus og resten af Østjylland står vi også klar til at hjælpe dig.

Vi ser frem til at gøre et godt stykke arbejde for dig.Jydsk Kloak Service A/S - Møgelbakken 8 - 8520 Lystrup - Cvr: 40 70 87 15 - T: 8622 0800 - E: info@jydskkloakservice.dk
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top