Norva24 køber Jydsk Kloak Service

 

Som en del af Norva24 overordnede strategi styrker vi vores position i Danmark og i særdeleshed i Østjylland ved opkøbet af Jydsk Kloak Service.

 

  • Jydsk Kloak Service har kontor og garage i Aarhus, og har 14 medarbejdere. Selskabet blev grundlagt i 1963
  • Opkøbet er en del af eksekveringen af Norva24’ strategi om at udvide forretningen i Norden.

 

Norva24, som er den ledende nordiske leverandør af kundeorienterede løsninger inden for kloak- og industriservice, har indgået en aftale om at købe Jydsk Kloak Service. Norva24 er blandt andet ejet af den svenske kapitalfond Valedo Partners.

 

I Danmark har Norva24 i forvejen afdelinger i Hillerød, Albertslund, Næstved, Kalundborg, Rødby, Svendborg, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus og på Djursland. Med den nye erhvervelse bliver Norva24 stærkere repræsenteret i Aarhus, og på sigt er ønsket at være til stede i de største jyske byer.

 

Jydsk Kloak Service beskæftiger 14 medarbejdere. Jydsk Kloak Service blev grundlagt i 1963, og har 10 servicekøretøjer, der servicerer kunder i Aarhusområdet.

 

“Norva24 er allerede markedsledende i Danmark, og med købet af Jydsk Kloak Service styrker vi vores forretning i Jylland. Vi ønsker i den kommende tid, og i tråd med vores strategi om at styrke vores position i Danmark, at skabe yderligere vækst såvel organisk som akkvisitativt.” siger Flemming Sloth Lauridsen, CEO for Norva24 Danmark.

 

”Vi er af den sikre overbevisning, at de nye ejere vil være i en bedre position til sammen med os at realisere det fulde potentiale af forretningen, og jeg er sikker på, at vi går en spændende periode for virksomheden i møde. Alle vores medarbejdere vil blive en del af Norva24 i forbindelse med salget,” tilføjer Leif Ejlertsen.

 

Leif Ejlertsen vil fremover blive afdelingschef for Norva24´s afdelinger i Østjylland herunder vores eksisterende afdelinger i Århus og på Djursland.

 

Efter aftale mellem køber og sælger, vil salgsprisen ikke blive offentliggjort. Salget er underlagt standard vilkår for denne type virksomhedshandler.