Vi udfører

Vi udfører flere forskellige ydelser for bl.a.: Private, det offentlige, virksomheder samt håndværkere. Derudover har vi døgnvagt, så du er meget velkommen til at kontakte os med netop din opgave.

Vores hovedopgaver er

Rodskæring i kloaker

Rødder er ofte årsag til stoppede kloaker eller rør ved tættere bevoksning. Med en speciel rodskærer fjernes disse enkelt og nemt. I forbindelse med rodskæring kan Tv-inspektion være en fordel, hvilket vi også kan være behjælpelige med.

Højtryksspuling af kloaker

Vores lastbiler er alle udstyret til at kunne højtryksspule kloaker og rør, så selv de mest genstridige rødder og aflejringer bliver fjernet.

Højtryksanlæg

Med vores special bygget højtryksanlæg udfører vi arbejde med op til 1000 bar. Arbejde ved så højt tryk kræver høje sikkerhedsforanstaltninger. Alt dette har vi selvfølgelig styr på, i skal blot komme med opgaven, så løser vi den.

Fjernelse af aflejringer i kloaker og rør (800 bar)

Med vores højtryksanlæg, og kraftige højtryksspulere på lastbilerne fjerner vi aflejringer og lignende i kloaker og rør, med et tryk på op til 800 bar.

Transport af slam og tanktransport generelt

Vi kører tanktransport for flere kunder i hele Jylland, herunder både boreslam og biogas. Står du med en konkret opgave, kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på fremtidigt samarbejde vedrørende tanktransport.

Transport af farligt gods – ADR godkendt

Flere af vores biler er ADR godkendt, og vi kan derfor transportere farligt gods. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din opgave.